За нас

Фирмата е лицензиран туроператор, фокусиращ дейността си в две основни насоки. – лични пътувания и корпоративни събития. „Парасин” предлага своите продукти на потребители на туристически пакети с цел почивка и забавление и на клиенти от бизнес сегмента, обслужвайки пътуванията на командировани служители и корпоративни събития.

Целта на „Парасин” е да предлагаме туристически и други съпътстващи ги такива услуги, свързани с организацията на корпоративни събития в рамките на определена територия.

В ролята си на агенция за пътувания, ние предлагаме също така настаняване и транспортни услуги за командировани служители в рамките на страната и в чужбина. Правим резервациите за самолетни билети с няколко различни маршрута и за различни авикомпании с цел избиране на най-бързо и удобно предвижване на пътниците без да пренебрегваме бюджетните ограничения.

Резервациите за хотели и билети са съобразени с текущите промоции на съответните доставчици и не са ограничени в рамките на предлаганите оферти в GDS системите от вида на Amadeus. Предлагаме също така и визови услуги, включително и за тези държави, чиито консулствата са разположени извън България, като Ви предоставяме пълния набор от документи, заплащаме дължимите банкови такси и осъществяваме консултации.